LET’S GO TO THE BEACH!

Beach Classics is een Officiële ABC Events wedstrijd. Bij ons kunt u deelnemen aan de volgende klassen: Bikini Fitness, Bodyfitness, Wellness Fitness, FitModel Woman, Men’s Physique, Muscular Physique & FitModel Man.

Beach Classics New Faces:
dit is een wedstrijd (C-D level) voor de beginnende atleet die nog nooit een top 5 behaalde. Enkel de top 5 (met uitzondering van de winnaar) van de vorige edities van Beach Classics en van SNFC mogen wel nog deelnemen aan de New Faces. De winnaars van Beach Classics en SNFC en deelnemers die elders de top 5 haalden, kunnen niet meer mee doen. Dit doen we om het beginners niveau te beschermen. Deze atleten kunnen wel deelnemen aan de Beach Classics Open Contest. Zie hieronder voor meer info.

Beach Classics Open Contest:
Beach Classics Open Contest is een “OPEN” wedstrijd (A-C level) waaraan iedereen kan deelnemen, dus ook nationale en internationale kampioenen. Deze wedstrijd is open voor alle IFBB atleten.

Uitzondering: de top 5 van Beach Classics 2018 en 2019 kan niet meer deelnemen aan New Faces, Beach Classics was toen een open contest waaraan ook Belgische kampioenen konden deelnemen. Vanaf editie 2020 geldt bovenstaande regel!

BEACH CLASSICS 2020 IS DE EERSTE OFFICIËLE BIFBB WEDSTRIJD DAT IS DOORGEGAAN TIJDEN DE COVID-19 MAATREGELEN

Beach Classics 2020

Fitmodel Man & Women