DIT EVENT WIL JE NIET MISSEN!

DE 2020 EDITIE IS DOOR COVID-19 AFGELAST

Informatie over de BIFBB Winter Classics.

Winter Classics is een officiële ABC Events & BIFBB wedstrijd. Bij Winter Classics kunt u deelnemen aan de volgende klassen: Bikini Fitness, Bodyfitness, Wellness Fitness, FitModel Woman, Men’s Physique, Muscular Physique & FitModel Man.

Winter Classics New Face:

dit is een wedstrijd (C-D level) voor de beginnende atleet die nog nooit een top 5 behaalde. Enkel de top 5 (met uitzondering van de winnaar) van de vorige edities van Beach Classics en van SNFC mogen wel nog deelnemen aan de New Faces. De winnaars van Beach Classics en SNFC en deelnemers die elders de top 5 haalden, kunnen niet meer mee doen. Dit doen we om het beginners niveau te beschermen. Deze atleten kunnen wel deelnemen aan de Winter Classics Open Contest. Zie hieronder voor meer info.

Uitzondering: de top 5 van Beach Classics 2018 en 2019 kan niet meer deelnemen aan New Faces, Beach Classics was toen een open contest waaraan ook Belgische kampioenen konden deelnemen. Vanaf editie 2020 geldt bovenstaande regel!

Winter Classics ‘Open Contest’:
is een “OPEN” wedstrijd (A-C level) waaraan iedereen kan deelnemen, dus ook nationale en internationale kampioenen. Deze wedstrijd is open voor alle IFBB atleten.

TICKETS WINTER CLASSICS 2020 VERKRIJGBAAR OP ABC TICKETSERVICE